En marxa el servei de prospecció d'empreses i comerços de la Roca del Vallès

Última revisió 30-01-2020 12:36
30/01/2020

El Servei Local d’Ocupació es reuneix amb els agents econòmics del municipi per detectar oportunitats laborals i oferir recursos per fomentar la competitivitat 

Ja s’ha posat en marxa la nova iniciativa del Servei Local d’Ocupació de la Roca del Vallès, després de l’impuls que s’ha donat al servei des de l’Ajuntament. Es tracta de realitzar una prospecció d’empreses per obtenir informació dels perfils professionals de les persones que hi treballen, els requeriments de formació i les necessitats d’incorporar personal que puguin tenir. Aquesta prospecció també permetrà conèixer de primera mà i de manera rigorosa el volum d'empreses instal·lades al territori, els sectors d'activitat més dinàmics o les professions amb més oportunitats d'ocupació.

Actualment es fa arribar a les petites empreses i comerços una enquesta per actualitzar la base de dades del SLO i així obtenir un diagnòstic del seu estat, atenent sobretot a les necessitats reals que tenen pel que fa a recursos humans. També permet identificar les oportunitats de creixement de les mateixes, informació amb la qual es dissenyarà una proposta de jornades de formació subvencionades per fomentar la seva competitivitat.

El regidor d’Inserció Laboral de l’Ajuntament de la Roca del Vallès, Daniel Valls, ha explicat que «ens volem apropar al teixit empresarial per tal que els serveis que ofereix el consistori siguin més adequats a les seves necessitats, i així treballem tots plegats en la mateixa direcció, que és fomentar l’ocupació i la competitivitat de les nostres empreses i comerços».

Les enquestes que es fan arribar a les empreses
Les enquestes que es fan arribar a les empreses