Es millorarà la seguretat del trànsit del carrer Velázquez

Última revisió 17-12-2021 13:47
17/12/2021

A principis de l’any vinent s’actuarà en aquesta via per reduir el volum i la velocitat dels vehicles.

El carrer Velázquez és una via que s’usa per sortir del municipi en direcció Vilanova del Vallès, per aquells conductors que volen evitar el creuament amb semàfors entre la carretera d’Òrrius i el carrer de Catalunya. Aquest fet provoca un alt volum del trànsit per aquesta via, que es troba en una àrea residencial. A més, molts conductors no respecten les normes de circulació i circulen a altes velocitats posant en perill la seguretat del veïnat.

Conscients d’aquesta problemàtica, l’Ajuntament es va posar en contacte amb el Servei Català del Trànsit per explorar de manera conjunta possibles solucions, i finalment s’ha establert un projecte d’actuació, que s’ha presentat al veïnat i consta amb el seu vist-i-plau.  El projecte consisteix en pintar nous passos de vianants, repintar els antics i disposar els espais d’estacionament de forma alterna.

D’aquesta manera, eliminem la sensació que tenen alguns conductors que es pot córrer tot el que es vulgui. Reforçarem també el patrullatge amb la Policia Local per dissuadir d’aquestes actituds incíviques i perilloses”, ha explicat el regidor de Mobilitat, Daniel Valls. Es preveu que els treballs s’iniciïn a principis de l’any vinent.