Arriba la primera festa major de l'any!

Última revisió 13-01-2020 12:22
13/01/2020

El 18 i 19 de gener Santa Agnès de Malanyanes celebra la Festa Major d’Hivern. Consulteu el programa

Les noves dates marcades en vermell en el calendari festiu del 2020 de la Roca del Vallès ja s’acosten! El 18 i 19 de gener se celebrarà la Festa Major d’Hivern de Santa Agnès de Malanyanes, farcida de propostes culturals. Els actes s’iniciaran uns dies abans, el dimecres 15 de gener, amb l’inici de l’exposició de programes de festes majors antics. La mostra es podrà veure al Centre Cívic fins el 19 de gener de 17 h a 20 h. 

El dissabte 18 de gener hi haurà la segona edició de la trobada de Rummikub al Centre Cívic, després de l’èxit de l’any passat. L’activitat enguany és gratuïta i per participar-hi cal inscriure’s prèviament al Casal d’Avis. S’iniciarà a les 10 h, però a partir de les 8.30 h es farà un esmorzar per a qui li vingui de gust. Al vespre, a partir de les 19.30 h, hi haurà el concert assaig del Rèquiem de Dan Forest, a càrrec de pueri cantores de la Coral Albada de Sant Esteve de Granollers i altres corals. L’acte és solidari amb Càrites i té un preu de 5 euros de donatiu. També hi ha una opció que inclou un sopar fred que val 10 euros. Els tiquets es podran adquirir el diumenge a la parròquia en acabar la missa de les 12.15 h i a partir del 17 de gener al Centre Cívic de Santa Agnès de dilluns a divendres de 16 a 20 h.

Les celebracions de diumenge 19 de gener començaran amb la tradicional missa a les 12.15 h i després amb les benediccions dels animals a la plaça amb motiu de Sant Antoni. A la tarda hi haurà l’espectacle teatral “Los hombres son de Marte y las mujeres de Venus”, a les 18 h al Centre Cívic. Les entrades costen 10 euros i es poden adquirir anticipadament del 15 al 18 de gener (de 17 a 20 h) al Centre Cívic de Santa Agnès; el 16 i 17 de gener a l’OAC de l’Ajuntament de la Roca; i una hora abans de la funció en cas que quedin places disponibles. En acabar hi haurà el tradicional Castell de Focs d’Artifici, a càrrec d’Ars Pirotècnia.

Al cap de setmana següent hi haurà el darrer acte, en aquest cas un altre espectacle teatral al Centre Cívic. Es tracta de “39. El primer Nadal d’exili”, un recull de proses i poesies escrites l’any 1939 adaptades per Quim Torra. Serà a les 20 h i ho organitza l’ANC de la Roca.

L’Ajuntament agraeix a la Comissió de Festes de Santa Agnès de Malanyanes, a la parròquia de Santa Agnès de Malanyanes i al Casal d’Avis de Santa Agnès de Malanyanes per la seva implicació i treball per organitzar, un any més, les festes d’hivern del poble.
 

Festa Major d'hivern de Santa Agnès
Festa Major d'hivern de Santa Agnès