La celebració tindrà lloc entre el 24 i el 27 de novembre. El programa d’activitats inclou, un any més, la 8a Fira de la Col i el 4t Mercat de Km 0.

">

Tot a punt per a la Festa Major d'hivern de Sant Sadurní

Última revisió 02-02-2024 18:58
24/11/2023

La celebració tindrà lloc entre el 24 i el 27 de novembre. El programa d’activitats inclou, un any més, la 8a Fira de la Col i el 4t Mercat de Km 0.

La Roca del Vallès celebrarà, del 24 al 27 de novembre, una nova edició de la Festa Major d’Hivern de Sant Sadurní. Els roquerols i roqueroles tenen una cita amb la cultura popular, la música, els espectacles, les conferències, les passejades, la Fira de la Col, el Mercat de Km 0 i una llarga llista d’activitats pensades perquè en puguin gaudir veïns i veïnes de totes les edats. 

Com cada any, un dels fets destacats de la festivitat serà la celebració del Premi Romà Planas i Miró, que enguany compleix el seu 25è aniversari, igual que ho fa l’Arxiu de la memòria popular de la Roca del Vallès. El lliurament del premi tindrà lloc el cap de setmana següent a la Festa Major d’hivern, concretament el dissabte 2 de desembre.

Durant la Festa Major de Sant Sadurní es durà a terme l’acte central del 25N, Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones i les nenes, una commemoració que comptarà amb activitats durant tot el mes i que finalitzarà el mateix 25 de novembre pel matí amb la Lectura del Manifest.

La Fira de la Col i el Mercat de Km 0, el diumenge 26 de novembre

A la Festa Major d’Hivern tornarà, per 8è any, la Fira de la Col, amb demostracions d’arts i oficis, i la 4a edició del Mercat de Km0, que donarà a conèixer un any més els productes roquerols i vallesans. D’entre les novetats, cal destacar el nou espai gastronòmic, que s’ubicarà a la plaça Can Torrents, amb restaurants del municipi, i l’augment de parades, associacions i entitats participants.

Afectacions al trànsit amb motiu de la Fira de la Col

Afectacions al trànsit amb motiu de la Fira de la Col

Us informem que des de divendres 24 de novembre a les 15 h (després del mercat setmanal) fins el dilluns 27 a les 7 h, els carrers indicats al planell quedaran tallats al trànsit. No es permetrà la circulació de vehicles, excepte els veïns del carrer Indústria i del carrer Espronceda, que podran treure els seus vehicles del pàrquing tots els dies, menys diumenge.

Programa de la Festa Major d'hivern de Sant Sadurní 2023