Les piscines del CEM de la Roca i de Santa Agnès seran de franc per a persones majors de 65 anys, infants menors de 12 anys, persones amb discapacitat i dones embarassades.

">

Accés lliure a les pisicines d'estiu pels col·lectius vulnerables durant l'onada de calor

Última revisió 02-02-2024 20:05
21/08/2023

Les piscines del CEM de la Roca i de Santa Agnès seran de franc per a persones majors de 65 anys, infants menors de 12 anys, persones amb discapacitat i dones embarassades.

El Servei Meteorològic de Catalunya ha activat una alerta per calor intensa durant els propers dies. L’Ajuntament de la Roca del Vallès demana precaució a la ciutadania. Com en d'altres ocasions, l'accés a les piscines d'estiu serà gratuït per als col·lectius vulnerables: persones majors de 65 anys, infants menors de 12 anys, persones amb discapacitat i dones embarassades. Es reserven 40 places al matí i 40 places al torn de tarda a les piscines del CEM de la Roca i de Santa Agnès.

Recomanacions davant l’onada de calor

Eviteu les activitats físiques intenses a les hores de més calor i beveu molta aigua. Davant d’aquest augment de les temperatures tingueu especial cura de les persones més vulnerables a la calor (gent gran, nadons, malats crònics,…). Es recomana especialment visitar un cop al dia, en la mesura del possible, als familiars o veïns grans que viuen sols per assegurar-se que s’hidraten i segueixen els consells davant les temperatures elevades.

Estigueu atents que la canalla i la gent gran prenguin líquids per estar hidratats, i cal recordar que els nens menors de 6 mesos han d’estar a l’ombra i amb roba que els protegeixi de la radiació solar. Eviteu també la deshidratació, bevent aigua freqüentment i evitant el consum de begudes alcohòliques.

Totes les recomanacions les podeu trobar en el següent enllaç.