Es prorroga el termini per participar als IV Premis la Miranda

Última revisió 08-07-2020 10:35
08/07/2020

Fins el 31 de juliol les persones interessades poden presentar els seus relats a l’Ajuntament per via presencial o telemàtica.

L’estat d’alarma ha jugat una mala passada a la quarta edició del certamen que fomenta el memorialisme popular a la Roca del Vallès, que són els Premis la Miranda. Per contribuir a que el màxim de persones hi puguin participar, s’ha ampliat el termini per presentar les obres fins el 31 de juliol.

Aquest certamen pretén recuperar, a través dels relats, la memòria individual i col·lectiva amb la intenció de fomentar l’interès per la recerca, la memòria popular i l’escriptura. Tots els relats que es presentin quedaran dipositats a l’Arxiu de la Memòria del municipi. Els relats han de ser autobiogràfics, com a màxim de dues pàgines de text i un màxim de quatre si s’adjunten materials gràfics (imatges, dibuixos, fotografies...). Poden estar escrits en català i en castellà.

La regidora de Cultura i Festes, Laura Álvarez, ha animat a tothom a participar-hi i ha explicat que “volem posar en valor, recuperar i preservar biografies, autobiografies, diaris, epistolaris, fotografies, elements i coneixements d’històries de vida, que formen part de la memòria de cadascuna de les famílies del nostre municipi”.

Per  més informació, podeu consultar les bases de la convocatòria. Si hi voleu participar,  aquí trobareu el formulari d’inscripció. Les obres s’han de presentar a l’Ajuntament, presencialment a l’OAC o telemàticament a través del web municipal.

Les obres es poden presentar fins el 31 de juliol
Les obres es poden presentar fins el 31 de juliol