Entra en funcionament la nova parada de Can Colet després de les obres

Última revisió 22-11-2019 10:20
22/11/2019

A partir d’avui els usuaris i usuàries ja no caldrà que creuin la via per agafar l’autobús en direcció la Torreta i Granollers

Els treballs per adequar la carretera C-1415c i millorar els accessos al barri de Can Colet ja han finalitzat, i a partir d’avui ha entrat en funcionament la nova parada. En aquesta els veïns i veïnes podran agafar l’autobús en ambdós sentits del trajecte, tan per anar direcció la Torreta-Granollers com per anar direcció la Roca-Santa Agnès-La Roca Village.

Les obres han servit per resoldre un problema de seguretat pels usuaris i usuàries del transport públic, que havien de creuar la carretera per anar cap a la parada en direcció la Torreta i no hi havia cap element de seguretat ni es podia posar sense fer obres a la via. A més amb aquesta actuació, finançada per la Generalitat de Catalunya, s’han millorat els accessos al barri, construint rotondes, nous ramals i illetes.

L’alcalde de la Roca del Vallès, Albert Gil, ha explicat que «s’ha millorat la mobilitat en aquest punt del municipi que li feia molta falta. En primer lloc perquè els veïns i veïnes de Can Colet han vist els accessos a casa seva millorats, i en segon lloc perquè el conjunt de la ciutadania usuària del transport públic podrà agafar l’autobús amb seguretat. Seguim treballant per millorar tots els nuclis i la qualitat de vida de tots i totes».
 

Parada de Can Colet en ambdós direccions
Parada de Can Colet en ambdós direccions